Taxi fóliázás

A karosszéria fóliázásánál mind az egyedi megjelenés, mind az autó tuningolásánál illetve a taxik fóliázásánál a tökéletes munkára törekszünk.

 

 

A Fõvárosi Közgyûlés a taxirendelet elfogadásával szabályozza, hogy csak a RAL 1023 TrafficYellow színkóddal ellátott autók szállíthatnak utasokat a megfelelõ, azonos utastájékoztatási elemekkel ellátva.

Ahhoz, hogy a most nem egységes színû autóból „taxi sárga" legyen, a festés helyett a fóliázás a gyorsabb, praktikusabb megoldás. A taxi fóliázását telephelyünkön profi szakemberek végzik, akik tudása garantálja megfelelõ kivitelezését.

Egy minõségi átfényezés ára, jóval meghaladja, akár többszöröse is lehet egy autófóliázásnak, a garanciája mégsem terjed tovább 5-6 évnél. Mindemellett, ha az átszínezés után, 2-3 év múlva, mégis szeretnénk visszakapni autónk eredeti színét csak újabb drága átfényezéssel módosíthatjuk. Míg a taxifóliázás eredményét akár pár óra alatt maradéktalanul eltávolíttathatjuk.

A KPMF taxifóliák, melyet telepítünk, ellenállnak a kopásnak, karcolásnak, idõjárási viszontagságoknak. Élettartama hosszú távú, de minimum 5 év. Ha nálunk fóliáztatják autóikat, és késõbb eladásra kerülne az autó, 3 éven belül azt díjmentesen és a karosszéria sérülése nélkül eltávolítjuk.

Az esetleges karosszéria sérülések folytán, ha a taxifólia cseréjére kerül sor, azt rövid idõn belül cserélni tudjuk és a cserélt elem színe ugyanolyan lesz, mint a többi elemen lévõ korábban telepített taxifólia.

A taxi fóliázása során sokat számít az ár. De az nem minden, a minõségi taxifóliázás is kell hozzá. A KPMF fóliák, melynek cégünk hivatalos telepítõje, ellenállnak a kopásnak, karcolásnak, idõjárási viszontagságoknak. Az autót a taxifóliázás után gépi autómosóban, kézi autómosóban egyaránt tisztíthatjuk.

Cégünk profi szakemberei végzik a taxifóliázást, a karosszéria valamint az üvegfelületek fóliázását rövid határidõvel, tökéletes minõségben. Garanciát vállalunk az általunk végzett munkára, valamint a fóliára.

Flották fóliázásánál kedvezményt biztosítunk.

 

Elérhetőség

autóüveg fólia, autóüveg fóliázás
  • Telefon: 06-70-313-89-39
  • Email: Kapcsolat oldal
  • Cím: 2370 Dabas Táncsics Mihály utca 6.
  • Nyitva tartás: H-Szo 08.00-17.00
                           Vasárnap és ünnepnapokon zárva

Partnereink

LLUMAR